Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Nieuwe locatie gezocht

Kindervakantiewerk G.G.H.T. zet zich al 59 jaar in voor een toegankelijk, leuk, spannend, sportief, uitdagend maar bovenal reuze gezellige afsluiting van de zomervakantie.

Maar wat al jaren in de lucht hangt, is nu helaas definitief geworden: dit jaar zal het laatste jaar zijn dat we met het kindervakantiewerk terecht kunnen in het Parochiehuis aan de Vredeman de Vriesstraat.

En dát vinden we natuurlijk hééél erg jammer, zeker omdat we volgend jaar 60 jaar bestaan.

Betekent dit dat wij gaan stoppen? Nou, als het aan ons ligt zeker niet!
Maar dit betekent wel dat we op zoek moeten naar een nieuwe locatie. We hebben zelf een lijstje en hebben soms al contact gehad met de voor de hand liggende locaties (denk aan de basisscholen en buurthuizen/MFA's in onze wijk) en natuurlijk denkt ook parochie Peerke Donders (voorheen de Bron) met ons mee.
Daarbij zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat we het op dit moment erg goed hebben in het Parochiehuis, met een grote zaal, twee kleinere ruimtes, een keukentje, toiletten, eigen opbergruimte in de kelder en een podium.

Daarom zouden we graag jullie hulp in roepen! We zijn nog op zoek naar alle niet voor de hand liggende locaties waar we wellicht terecht zouden kunnen en hopen dat jullie daarvoor de juiste connecties hebben :)

We zoeken een locatie binnen ons werkgebied (grofweg het gebied tussen Ringbaan Noord, Besterdring, Spoorlaan/Hart van Brabantlaan en Hasseltstraat) waar we met ruim 100 kinderen en ruim 30 begeleiders terecht kunnen. Hoewel we natuurlijk graag naar buiten gaan, moeten we met het Nederlandse weer er ook van uit kunnen gaan dat we de ruimte en de mogelijkheid hebben om binnen met z'n allen een programma te draaien.

Help ons! Want het 60 jarig jubileum, dat zouden we volgend jaar toch graag groots willen vieren!

We horen het graag!

Contact opnemen kan via info@kvw-gght.nl of telefonisch met
Frans Staps (voorzitter): 06 2519 1775
Jeffrey van Dongen (secretaris): 013 8897483