Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Afscheidswoordje Frans Staps

Geachte ouders/verzorgers, lieve kinderen.
Beste k.v.w. G.G.H.T. vrienden en vriendinnen.

Tijdens de eindevaluatiebijeenkomst met onze vrijwilligersgroep (op vrijdag, 24 sept. jl.) heb ik afscheid genomen van k.v.w. G.G.H.T.

50 jaar lang (waarvan 38 jaar als voorzitter) heb ik mij met heel veel plezier en enthousiasme en (naar eigen weten) op een positieve wijze proberen in te zetten voor het kindervakantiewerk in Tilburg en in het bijzonder voor k.v.w. G.G.H.T.
Neem gerust van mij aan dat het, vooral in het begin, zwaar zal zijn om ‘los te laten’.
Maar het leek mij nu toch het juiste moment om mijn functie en taken over te dragen aan ‘de nieuwe garde bestuursleden’.

Mijn voorzittersfunctie heb ik met veel vertrouwen overgedragen aan Kirsten Janssens. Ik ben ervan overtuigd dat zij deze taak uitstekend kan en zal vervullen. Samen met het bestuur en de fantastische vrijwilligersgroep zal zij k.v.w. G.G.H.T. gaan voortzetten. Er zullen dus beslist nog ‘vele spannende avonturen’ gaan volgen.

Graag zal ik in de toekomst, tijdens de kindervakantiewerkweken, nog eens binnenlopen in de gymzaal van b.s. Cleijn Hasselt. Om een kijkje bij jullie te komen nemen en (wie weet) indien nodig een handje te helpen.

Ik wil alle ouders/verzorgers heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij en ‘mijn vrijwilligersgroep’ hebben gehad. De deelnemertjes wil ik bedanken voor hun ongekende enthousiasme en spontaniteit tijdens hun deelname aan de vele activiteiten.
Verder dank ik natuurlijk ook het team van b.s. Cleijn Hasselt en Ria Hansen (beheerster van de gymzaal) voor de medewerking door het beschikbaar stellen van de locatie, de diverse ruimtes en materialen.
Tot slot wil ik zeker nog een keer mijn medebestuursleden en alle vrijwilligers bedanken (ook hen die ik tijdens mijn 50 jaar als vrijwilliger heb zien komen en gaan) voor het mooie werk dat zij hebben verricht en hopelijk nog jaren zullen voortzetten. Ik wens de vrijwilligersgroep veel succes in de toekomst en hoop dat zij k.v.w. G.G.H.T. nog lang een warm hart zullen toedragen.

Groetjes en tot ziens,

Frans ‘Snarf’ Staps
Quirla@home.nl