Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Meehelpen met het kindervakantiewerk

Zin in een leuke afsluiting van de zomervakantie?

Het kindervakantiewerk kan alleen georganiseerd worden dankzij de geweldige inzet van een groot aantal vrijwilligers. Het is de laatste jaren zo dat we een aantal kinderen moeten vertellen dat zij niet mee kunnen doen met het kindervakantiewerk, onder andere omdat er niet voldoende vrijwilligers zijn om al deze deelnemers te begeleiden.

We zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen!

Kindervakantiewerk G.G.H.T. bestaat uit een aantal groepen vrijwilligers:

Bestuur

Op dit moment bestaat het dagelijks bestuur uit:

Kirsten Janssens (voorzitter)
Bertie Imminck (secretaris)
Carmen Gangelhof (penningmeester)

Ook hebben we een aantal hoofdleiding die alles op rolletjes laten lopen:

Miriam van Berkel
Mascha Haans
Martijn v/d Weijden

en aspirant bestuursleden:

Remco van Beek
Djordin Claassens

Creativiteam

In het creativiteam zitten een aantal vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor het programma van het kindervakantiewerk. Zij verzinnen, maken en organiseren ieder jaar weer de spelletjes, thema's, toneelstukjes, kortom: alles wat je tijdens het kindervakantiewerk kunt beleven!

Groepsleiding en ondersteuning

Tijdens het kindervakantiewerk zelf zijn we natuurlijk helemaal afhankelijk van onze vrijwilligers. Er zijn een groot aantal (maar nooit genoeg) vrijwilligers die als leiding op een groep staan, maar ook zijn er vrijwilligers die niet op een groep staan maar wel helpen om bijvoorbeeld  spelletjes te "bemannen".

Groepsleiding kun je worden vanaf 16 jaar, maar als 15 jarige kun je ook al hulpleiding worden. Heb je zelf jaren als deelnemer meegedaan met het kvw maar ben je nu te oud, dan kun je ook bumper worden. Als bumper kom je zeker niet op een groep te staan, maar willen je wel betrokken houden bij het kvw en mag je meehelpen met de spelletjes en andere hand en span diensten tijdens het kindervakantiewerk.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden tijdens het kindervakantiewerk, neem dan contact op met Mascha Haans: maschahaans@hotmail.com.