Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Programma kvw 2013 - tussen Toen & Dan

: Showavond

19:30 - 22:30

Na afloop van deze twee fantastische weken nemen we natuurlijk niet zomaar afscheid van elkaar. Want vanavond kunnen jullie tijdens de spetterende showavond laten zien wat jullie allemaal kunnen. Wil je iets doen tijdens de showavond, dan moet je dat tijdig opgeven bij je groepsleiding. Om het programma op tijd op papier te kunnen zetten en alle deelnemers de kans te geven iets te presenteren, moeten alle gegevens (dus ook de muziek – bij voorkeur op originele CD) uiterlijk dinsdag 6 augustus zijn ingeleverd. Om alles
tijdens de showavond soepel te laten verlopen is het niet meer mogelijk om tijdens deze avond nog iets aan het programma te veranderen. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent, want anders gaat je optreden niet door.

Het is voor de optredende kinderen erg stimulerend als de zaal vol zit en daarom hopen wij dat er veel ouders aanwezig zijn. Ook opa’s, oma’s, ooms, tantes, broers, zusjes en andere familie en kennissen zijn welkom. Evenals voorgaande jaren zullen wij zorgen dat er gelegenheid is tot het nuttigen van een drankje, maar i.v.m. de reglementen van de zaal, mogen wij geen bier verkopen. Het zal dus een alcoholvrije avond worden, maar dat hoeft geen probleem te zijn, want het gaat tenslotte om de kinderen.
Uiteraard is de toegang gratis.

We weten dat het na 2 weken kindervakantiewerk vooral voor de jongste kinderen wat later kan worden dan ze misschien gewend zijn, maar het is voor de deelnemers natuurlijk veel leuker als er ook NA de pauze een volle zaal met publiek zit te kijken naar hun optreden.

KvW-GGHT's Showavond album on Photobucket

Programma Showavond





« Vorige | Terug naar overzicht