Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Programma kvw 2020 - KVW G.G.H.T. Online

: Vrijdag

09:00 - 21:00

Herinnert u zich deze nog nog nog nog....

De vrijwilligers van kindervakantiewerk G.G.H.T. treden op met het nummer Nog 3, 2, 1 van Carlo & Irene (Telekids). In 2015 was dit het laatste nummer van de afsluitende showavond van het allerlaatste kindervakantiewerk in "ons" Parochiehuis. "De koek is nu dus helemaal... op!"

Gelukkig hebben we er een fijne plek bij basisschool Cleijn-Hasselt voor terug gekregen met een iets kleinere versie van de showavond, namelijk de showmiddag. Zouden we dit jaar ook een digitale versie van de showmiddag kunnen houden?

Stuur een filmpje met jouw liedje, dansje, mop, goocheltruc of wat jij graag wil laten zien naar info@kvw-gght.nl en dan delen we deze op vrijdag 21 augustus op onze Facebook pagina!

 


 

Voor vandaag heeft Rianne een quiz voor jullie gemaakt.
Het zijn algemene vragen (niet over het kindervakantiewerk) dus iedereen kan mee doen! Uiteraard is hij met name bedoeld voor de kinderen (en niet voor de ouders).

Haal de kinderen er dus bij en houd je hersenen soepel met deze quiz, zodat je volgend jaar een voorsprong hebt als we weer gaan ren-je-rot-en of dat je bij een vos van de vossenjacht een vraag moet beantwoorden.

We hebben de timer op maandag gezet, zodat je het hele weekend de tijd hebt om de quiz te doen. Maandag kijken we naar de uitslag!

https://kahoot.it/challenge/01315227?challenge-id=e2316dfd-3ae4-4458-a770-bf22d8f0eea6_1597419463307

« Vorige | Terug naar overzicht | Volgende »