Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Tussen Toen & Dan

Tussen toen en dan - thema kindervakantiewerk 2013Lees hieronder het begin van het verhaal Tussen Toen & Dan,
het thema van kindervakantiewerk G.G.H.T. 2013:

Emma is een heel gewoon meisje. Ze heeft leuke vriendinnetjes en op school gaat het ook best goed. In haar vrije tijd knutselt ze graag en doet ze aan volleybal en streetdance. Maar er gebeurt nu nooit eens iets spannends. Emma vindt dat ze maar een saai leven heeft.

Nee, dan haar Oom Barend. Die is uitvinder en heeft een echt laboratorium met pruttelende potjes en pannetjes, snoertjes en kabeltjes. Oom Barend is een beetje een vreemde man. Hij woont ook alleen in zijn grote huis en heeft geen kinderen. Hij is wel dol op zijn nichtje Emma en zij mag dan ook altijd bij hem komen spelen.

Op een dag is Emma aan het knutselen in het laboratorium van haar oom. Oom Barend werkt aan een speciale nieuwe uitvinding: Een heuse tijdmachine. Verdikkeme, hij mist net dat ene 6-hoekige schroefje. Oom Barend vertrekt naar de winkel en drukt Emma op het hart om vooral nergens aan te komen.

Maar ja, als je dat zegt tegen een meisje van Emma’s leeftijd. Emma gaat op onderzoek uit en komt in de tijdmachine terecht. Uiteraard drukt ze op een verkeerde knop en poef…. Weg is ze. Komt ze weer veilig thuis? En welke avonturen zal ze allemaal beleven?

 

Kom die avonturen zelf mee beleven, van 29 juli t/m 9 augustus tijden het kindervakantiewerk 2013!