Kindervakantiewerk G.G.H.T.

Programma kvw 2020 - KVW G.G.H.T. Online

: Vrijdag

09:00 - 21:00

Laten we dag beginnen, met een verhaaltje van de verhalen vertelster....
 
De ijsprinses die wat kleur in haar leven wilde
 
Als het ’s nachts donker is en de maan schijnt, dan is de eerste en de meest heldere ster die er fonkelt aan de donkere hemel, de Poolster. Wanneer je deze ster volgt en blijft volgen naar het noorden, kom je in een prachtig koninkrijk waar Koning Winter en zijn vrouw op de troon zitten.
Ze wonen in een prachtig, fonkelend kasteel dat helemaal gemaakt is van ijs. De muren lijken te glinsteren in het zonlicht alsof ze gemaakt zijn van duizenden diamanten. Binnen in het paleis is alles puur en wit. De prachtigste kroonluchters hangen aan het plafond te blinken alsof ze helemaal van ijs gemaakt waren. In de paleistuin is alles bedekt met een deken van pasgevallen sneeuw en bloeien de teerste ijsbloemen.
De koning en koningin waren erg gelukkig en tevreden. Ook de mensen die in dit Winterland woonden waren tevreden. Ze waren gewend aan de koude en droegen dikke winterjassen en gebreide mutsen en sjaals van de mooiste witte wol.
 
Lees verder op

______________

 

De zomervakantie zit er bijna op. Nog een paar dagen lekker genieten en dan weer naar alle vriendjes op school! Wij danken alle vrijwilligers die voor en achter de schermen hun bijdrage hebben geleverd voor dit digitale kindervakantiewerk!

« Vorige | Terug naar overzicht